Komşumuz Yunanistan’ı Uzun Vadede Zor Günler Bekliyor

Sosyal Medya Hesaplarınızda Paylaşın

Son birkaç yıldır ekonomik kriz ile uğraşan Yunanistan, uzun zamandan beri bu kötü durumdan kurtulamadı. Seçilen Başbakanlar da duruma çare olmak konusunda zorluk yaşadılar. Yeni reform paketleri sayesinde ülke daha iyi sonuçlar almayı bekliyor. Bu nedenle Avrupa ile sürekli temas halindeler. Reform önerilerini içeren taslak metninde, bütçe yönetiminin iyileştirileceği taahhüdü yer alıyor. Ancak bu durum Yunanistan’ı kısa vadede rahatlatsa da, uzun vadede zorlu bir süreç ile karşı karşıya kalmasını engelleyemeyecek. Dünyadan ekonomi ve son dakika haberler öğrenmek istiyorsanız, sitemizden yararlanabilirsiniz.

Yunanistan’ın mevcut reform paketleri dört ay içerisinde uygulamaya geçilmeyecek. Ancak bunların ilerleyen zamanlarda uygulanabilmesi için parlamentodan onay çıkması gerekiyor. Aksi takdirde reformların hayata geçebilmesi söz konusu değil. Open Europe Ekonomik Araştırmalar Başkanı Raoul Ruparel, bu reformların parlamentodan geçse bile uygulanabileceği konusunda kesinlik olmadığını ifade etti. Yunanistan’dan güncel haberler için takipte kalın.

kolayhaber.net en doğru haberciliği yapan ve vatandaşların istedikleri zaman yararlanmasını sağlayan seçkin adreslerden birisi olarak ön plana çıkmayı başarıyor.

evden eve nakliyat - İş Dünyası - Sağlık, Sosyal Medya - Oyun

deneme bonusu veren siteler